AFA Pompeu Fabra 2 - Chocolatada Solidaria

AFA Pompeu Fabra 2

abril 2, 2019

La xocolatada va ser tot un èxit i una gran festa plena de sorpreses per tots i esperem que any que ve encara sigui millor!!! El resum de que va ser i com va anar preferim que sigui reflexat amb els agraïments a tothom que va fer possible aquesta festa:
«Des de la junta de l’AFA, i especialment des de la Comissió de Festes i la Comissió Comunicació, us volem informar del resultat que s’ha obtingut amb la Gran Xocolatada Solidària a favor de recollir diners per a la Investigació del Càncer Infantil, organitzada el passat divendres dia 15 de Febrer al pati de la nostra escola.
Primer de tot, volem donar les gràcies als voluntaris/es, ja que sense la seva col·laboració no s’hauria ni pogut iniciar aquesta proposta ni portar-la a terme, a l’Associació de Festes dels Indians (en especial a l’Edgar i la Míriam) per la seva aportació en tot el tema de materials i muntatge, a la gran empresa de menjador que tenim a l’escola de qui mai rebem un no quan els demanem ajuda en algun tema i sempre estan a l’altura, igual que l’Àgata i la Rebeca, per escalfar-nos aquella Xocolata tan bona. Al Bonpreu del barri per la gran varietat d’aliments que ens va proporcionar, a l’Anna Oliva per fer sempre més del que li tocaria i ajudar-nos sempre en les nostres aventures, als de 6è per deixar-nos fer la xocolatada a l’hora del seu berenar i a la Leo perquè sempre està disposada a deixar-nos l’escola per ajudar en allò que calgui.
També ens agradaria fer una menció especial i donar unes gràcies immenses i molt sentides a dues persones que van contribuir a fer que fos una festa alegre i diferent. La primera, una mare que sempre té un somriure quan demanes la seva ajuda i posa el cor en tot el que fa, la nostra zumbera Eva!! I l’altre… «Alberto el Payaso» l’home que altruistament va passar-se tota una tarda dibuixant somriures als nostres fills/es amb els seus globus i que va donar a la causa tot el que va recollir aquella tarda.
Però sobretot, volem donar-vos les gràcies a tots aquells/es que d’una manera o altra va ajudar i col·laborar amb les vostres aportacions. GRÀCIES!! I ara sí… Perquè entre tots vam aconseguir…….
560,40€!!!!
Gràcies a tothom i…. L’any que ve… Segur que la farem més grossa!!