AMPA Escola Santa Isabel de Sant Cugat del Vallès - Chocolatada Solidaria

AMPA Escola Santa Isabel de Sant Cugat del Vallès

enero 11, 2020

Aquest és el primer any que hem participat, i la Xocolatada Solidària ha estat l’esdeveniment central de la festa que l’AMPA ha organitzat com a benvinguda als alumnes més petits del centre, els dels cursos de P3,P4 i P5.

Des del primer moment la direcció de l’escola va mostrar la màxima col·laboració, i l’empresa que gestiona el nostre menjador escolar, 3HM Hostmen SL, va participar-hi de forma determinant, fent-nos donació de tota la matèria primera: xocolata, magdalenes, aigua, pomes i plàtans.

Per dinamitzar la festa, un grup d’alumnes voluntaris de l’últim curs de la nostra escola, alumnes de 6è de primària, van fer de pinta cares dels més petits. Un gran exemple pels més petits de l’escola a l’hora d’aprendre de la solidaritat dels més grans.

La xocolatada, celebrada el passat 25 d’octubre, va començar a les 16.45h i va acabar a les 18.15, tot i que la festa i la solidaritat haguessin continuat!!!

Un agraïment a totes les famílies participants, als alumnes de 6è, a l’equip directiu i mestres de l’escola i, molt especialment, a l’empresa 3HM: a la Imma, la Carme, cuinera, i a les ajudants de cuina, Mari i Eva. Gràcies a tots ells hem pogut dur a terme aquesta magnífica activitat que de ben segur repetirem.

AMPA ESCOLA SANTA ISABEL