CAP Vila Olimpica - Chocolatada Solidaria

CAP Vila Olimpica

junio 3, 2021

Aquest any ha sigut tot un repte ! La por paralitza i això no pot esdevenir…
Som un Centre d’Atenció Primària i calia donar exemple que amb les mesures de seguretat tot és possible. El gran repte era convencer als meus companys … explicar als meus companys la importància de poder-ho fer amb tranquilitat… i la importància de seguir-ho fent com cada any…
I aquest va ser el missatge:
Aquest any 2020 i part del 2021 tan especial, hem tingut un tresor amagat rere les mascaretes, un tresor que no volem oblidar ni deixar que cap pirata ens robi; … parlo del tresor del SOMRIURE !!! Un TRESOR que no volem que s’apagui entre els nens i les nenes que estan amb tractament oncològic ! uns nens que lluiten cada dia…. uns campions i unes campiones !!

El CAP Vila Olimpica som molt més que un llistat de protocols, molt més que les distàncies i els gels hidroalcohòlics… SOM àngels del benestar i salut que vetllem per la població.

I és per això que us convido a participar demà dia 19 de març a la 3a. Xocolatada Solidària 2021 CAP Vila Olimpica.

LLOC: Posarem una taula amb tetra-brics de Cacaolat i sobretot, la guardiola. Col·locarem gel hidroachòlic i Seguirem les Mesures de Prevenció i Higiene.

HORA: donada la situació serà només de 08:30h a 10:30h.

Us esperem amb molta il.lusió a tots que pugueu col.laborar

Vam acabar l’activitat amb un gran SOMRIURE perquè els pacients del CAP Vila Olímpica i els nostres propis companys ens van agraïr molt la iniciativa !!
I que la por no ens paralitzi !! Endavant !