ESCOLA MARJAL LES CASES D'ALCANAR - Chocolatada Solidaria

ESCOLA MARJAL LES CASES D’ALCANAR

mayo 28, 2020

El passat 8 de Febrer, a la població de Les Cases d’Alcanar, l’AFA de l’escola juntament amb l’Escola Marjal vam organitzar la nostra primera xocolatada solidària.
Al ser el nostre primer any i ser un poble petit, on només contem amb un total de 96 d’ alumnat, vam voler realitzar una jornada on destaqués com a element central la venda de xocolata i complementar-ho amb diferents tallers amb el propòsit de recaudar més.
En relació als tallers vam contar amb la col.laboració d’altres associacions del poble i per tant vam aconseguir la participació de tota la població i de les seves famílies educatives.
Els tallers portats a terme foren els següents:
– Parada de libres de segona mà (aportats per les famílies de l’escola)
– Taller de piruletes de xocolata
– Taller de clauer
– Taller floral
– Pista americana de bicicletes
– Photocall (tacat pel càncer infantil)
– Parada de venda de xocolata amb xurros.
D’ altra banda es van repartir guardioles als establiments del poble per a què les persones que no van poder assistir a l’ esdeveniment poguessin fer la seva aportació.
Finalment, la jornada va a ser molt participativa i divertida i per a concloure l’ alumnat de l’Escola Marjal van interpretar la cançó de “Resistiré” juntament amb la Rondalla Sant Pere que van preparar els acords de la música.
La recaudació total que vam aconseguir durant la xocolatada solidària i a més a més del contingut de diners de les guardioles va ser de 760,50€.

DESDE L’AFA ESCOLA MARJAL DE LES CASES D’ALCANAR DONEM LES GRÀCIES A TOTHOM PER LA SEVA IMPLICACIÓ.