MARTIDERM,S.L. - Chocolatada Solidaria

MARTIDERM,S.L.

febrero 22, 2019

ra social Hands for Help de MARTIDERM
L’empresa de cosmètica dermatològica MARTIDERM SL te la seva obra social que s’anomena Hands for Help. L’obra social porta mes de 10 anys donant suport a diferents projectes socials.
A partir dels suggeriments d’alguns empleats vam decidir sumar-nos a la segona xocolatada solidaria pel càncer infantil. Tots sabem que el càncer infantil ens implica quan ens toca d’aprop. Sabem també que la solidaritat es un valor corporatiu al que donem importància i que avui tenim l’ocasió de practicar-ho.
L’empresa te la seva seu i nau de producció a Cervelló. Es va parar l’activitat durant mitja hora per reunir a tothom, explicar la finalitat de l’acte i degustar una xocolata amb melindros de gran qualitat aportada per la pastisseria Mauri, que també ha fet la seva contribució solidaria a l’event.
Per part de Martiderm la xocolatada s’ha organitzat com un event solidari utilitzant la formula del match funding, en la qual l’empresa iguala els donatius del empleats; d’aquesta manera s’han recollit 836€ que s’han convertit en un donatiu final de 1.672€.

Ob